HOME MAX REALTY INTERNATIONAL
Home SELLING Ocean view condos Best Deals Automated Search Contact Us

MIKSI FLORIDAAN | KOTISIVU / HOME | ASUNTOJEN HAKU

 MERINÄKÖALALLA | ASUNTOJEN HINNATHUONEISTOHOTELLI | VALUUTTAKURSSIT

 

  

                                       

ASUNTOJEN OSTO

Nyt voitte istua kotona ja etsiä rauhassa ja vaivattomasti uutta kotianne painamalla ylläolevaa asuntojen hakulinkkiä.

Pääsette linkkimme kautta ilmaiseksi kiinteistövälittäjien Multiple Listing Service hakukoneeseen. Hakukoneesta löytyvät kaikki Floridassa myytävät asunnot ja me voimme myydä niitä kaikkia.  Amerikassa kun kiinteistövälitys firma liittyy kiinteitövälittäjien yhdistyksen yhteiseen listaus syteemiin, niin silloin kiinteistövälitys firma voi myydä kaikkia myynnissä olevia asuntoja, eikä vain omia listauksia, kuten suomessa.  Näin yksi kiinteistövälittäjä voi näyttää teille kaikki asunnot, eikä tarvitse juosta firmasta toiseen etsimässä asuntoja ja kuluttaa aikaa näyttösopimusten tekoon.  

Tällä hetkellä edullisimmat asunnot löytyvät Palm Beach:in kaupungeista: Lake Worth, Lantana, Hypoluxo, Boynton Beach, Wellington Greenacres, Atlantis, Royal Palm Beach, Palm Springs ja West Palm Beach.  Eli kun etsitte asuntoja hakukoneestamme, niin laittakaa paikkakunniksi ylläolevia kaupunkeja.  Hakukoneestamme löytyvät kaikki Floridan halvimmat asunnot mm. pankkien pakkomyyntiasunnot.  Tämä asuntojenhakupalvelu on täysin ilmaista asiakkaillemme.  Klikatkaan linkkiä ja näette itse kuinka halpoja Floridan asunnot ovat nyt !

 Kun löydätte mieluisen asunnon hakukoneestamme, voitte lähettää meille sähköpostin, jossa on valmiiksi asunnon MLS numero ja me lähetämme Teille lisätietoja asunnosta.  Meiltä saa myös ilmaiseksi asunnon hintavertailu raportin, josta näkyyvät kaikki viimeaikaiset myynnit.    Se todella helpottaa ostajia tarjoushinnan määrittelyssä. 

 

Kun tulette Suomesta ostamaan asuntoa, niin on hyvä pitää mielessä, että USA:ssa asuntokauppa tapahtuu hieman eri lailla, kuin Suomessa.  Aina kun ostatte asuntoa ulkomailta, niin kannattaa toimia vain todellisten ammatilaisten kanssa, joilla on pitkä kokemus, kuinka toimia ulkolaisten asiakkaiden kanssa.      

 

Juuri tällä hetkellä on ehkä paras aika vuosiin ostaa Floridan asunto. Floridan asunnot ovat todella edullisia ja Euron suhde Dollariin tekee asunnot vielä edullisimmiksi.   Meillä on jatkuvasti myynnissä asuntoja, jotka ovat huomattavasti alle markkinahinnan.   Kun ostatte asunnon alan ammattilaisilta, niin teette aina hyvät kaupat.  

Me olemme erikoistuneet auttamaan ulkolaisia asunnon hankinnassa. 

                                     

 

HOME MAX REALTY ON MAAILMAN SUURIMMAN JA LUOTETTAVIMMAN

NATIONAL ASSOCIATION OF REALTORS JÄSEN.

Numero 1. asuntojen myynnissä Scandinavialaisille !

 

 

   

 

ILTALEHDEN KYSELYN MUKAAN YLI PUOLET SUOMALAISISTA HALUAA MUUTTAA ULKOMAILLE JA AURINKOON!

Haaveiletko muutosta ulkomaille?
O
Kyllä Ei
66% 34%

 

NYT VOITTE SOITTAA FLORIDAN KIINTEISTÖKAUPAN EXPERTEILLE PAIKALLISPUHELUN HINNALLA. SKYPE NUMEROMME, JOKA KÄÄNTYY TOIMISTOOMME ON: (09) 2316-7330


 

 

 

 

 

SÄÄENNUSTE

HALUATTEKO ASUA SUOMESSA?

 VAI AINA LÄMPÖISESSÄ FLORIDASSA?

 

 

MUUTA FLORIDAAN

 

  

ASUNTOJEN MYYNTI

Kun olette myymässä asuntoa, niin Teidän kannattaa ottaa yhteyttä meihin.  Meillä on paljon ostajia. 

Meillä on uusi tehokas internet markkinoiti syteemi.  Kun listaamme asuntonne myyntiin, niin se tulee välittömästi näkyviin seuraaville kiinteistökaupan parhaille internet sivuille kuten:  Realtor.com, Homes.com, Move.com, Homegain.com, Living.net, Aol, Msn, Excite, Google, Yahoo ja tuhansille eri sivuille internettiin ympäri maailmaa.  

Meillä on jatkuvasti ostajia ympärä maailmaa. Ostajamme eivät tule pelkästään USA:sta, vaan osa asiakkaistamme tulevat: Euroopasta, Ruotsista, Espanjasta, Austraaliasta, Suomesta, Englannista,  Ranskasta, Canadasta, Unkarista, Eestistä, Saksasta ja Venäjältä. Yrityksessämme puhutaan useita eri kieliä ja se antaa meille suuren edun paikallisiin kiinteistövälittäjiin nähden, jotka pystyvät kommunikoimaan vain paikallisten ostajien kanssa. Varsinkin juuri nyt, kun dollarin arvo on laskenut, niin ulkolaiset asiakkaat saavat omalla valuutallaan USA:sta asuntoja todella edullisesti.  Palm Beach:in kiinteistövälittäjien yhdistys kirjoitti juuri, että ulkolaisten ostajien määrä on lisäästynyt valtavasti. 

Yrityksemme on erikoistunut myymään asuntoja ulkolaisille.

Tämän päivän kiinteistömarkkinoilla ei ole kyse, kuka listaa asunnon myyntiin kiinteistövälittäjien Multiple Listing Service      ( MLS ) systeemiin, vaan kyse on siitä kenellä on ostavia asiakkaita, kuten meillä! 


     LUOTETTAVAA JA NOPEAA PALVELUA ALAN AMMATTILAISILTA!

 

                                               

 

 

 

HOME MAX REALTY & HOME MAX MORTGAGE 

TOIMISTOMME SIJAITSEEN LANTANA:SSA SUOMITALOA VASTAPÄÄTÄ DIXIE HIGHWAY:N JA FINLANDIA BLVD:N KULMASSA.

 

 

 

 

UUSIMMAT ERIKOISTARJOUKSEMME

AUTOMAATTINEN ASUNTOJEN HAKU

Nyt teillä on mahdollisuus saada ilmaiseksi ensimmäisenä tieto juuri myyntiin tulleista asunnoista. Näin pääsette tekemään tarjousta ensimmäisenä ja teette todella hyvät kaupat. Täyttäkää vain yhteystietonne ja kriteerit teitä kiinnostavista asunnoista ja automaattimme lähettää teille esitteitä asunnoista sitä mukaan, kun teitä kiinnostavia uusia asuntoja tulee myyntiin. Tähdellä merkatut ovat pakollisia kenttiä. Pidämme tietonne aina vain meidän omassa rekisterissämme. Emme milloinkaa luovuta tietojanne ulkopuolisille.

Yhteystiedot