HOME MAX REALTY INTERNATIONAL
Home SELLING Ocean view condos Best Deals Automated Search Contact Us

 

              

                                     

HOME MAX REALTY IS A MULTILINGUAL REAL ESTATE COMPANY

WE SPEAK ENGLISH, SPANISH, ITALIAN, FINNISH, SWEDISH AND RUSSIAN LANGUAGES    

Hela Floridas sökregister, på svenska 

     

Now Is A Great Time To Buy A Home In Florida ! 

  
 
 
  
 
 
  

HOMES WITH BOAT DOCKS

 

 

 

Välkommen till Home Max Realty International

Vi hjälper er hitta er drömbostad i Florida

 

Home Max Realty International är den fastighetsförmedling i Florida som erbjuder bäst service till kunder från de skandinaviska länderna (Sverige, Norge, Danmark och Finland).  Våra mäklare som ofta ursprungligen kommer från Skandinavien förstår och talar ert språk och er kultur och kan därmed lättare hjälpa er att hitta det rätta boendet för er i Florida!

Vårt företag ligger i Lantana, strax söder om West Palm Beach i Palm Beach County.

Vårt läge är idealiskt med närhet till tre stora flygplatser– West Palm Beach, Fort Lauderdale och Miami. Dessa ligger inom bekvämt bilavstånd och ni har flera utmärkta flygalternativ till området.

Under de senaste åren har priserna på bostadsrätter och villor i södra Florida sjunkit dramatiskt. Dessa prissänkningar kombinerat med den stärkta SEK kursen mot USD har medfört otroliga möjligheter för svenskar att köpa fantastiska hem i Florida till oslagbara priser. Trots att Spanien i många år har varit en stor destination för svenskar att semestra i och/eller köpa bostad i har många svenskar insett att kombinationen av lägre priser och bättre klimat gör Florida till en vinnande destination för semester-bostäder.

En av de första sakerna ni bör veta om att köpa bostad i Florida är att köpprocessen kan vara annorlunda jämfört med den ni är van vid i Sverige. Faktiskt gör processen i Florida det enklare för kunden eftersom vi har ett system för samarbete mellan fastighetsmäklare. Detta innebär att den mäklare ni väljer att arbeta med kan visa er alla de objekt som är till salu. Ni behöver inte oroa er för att spendera tid på att kontakta flera olika förmedlare. Detta är ett stort plus för er! En dedikerad fastighetsmäklare kan visa er alla bostäder som är till salu.

Följande information är en generell vägledning om de steg ni tar för att påbörja er sökning av bostäder i Florida och som säkerställer att ni avslutar sökningen med att köpa den för er rätta bostaden.

 

För att kunna ge er bästa möjliga service behöver vi veta t ex följande information:


1. Är ni intresserad av en bostadsrättslägenhet eller en fristående villa?

2. Vilket läge är ni intresserad av? (Vi kan hjälpa till med detta val också)

3. Vilken prisnivå passar er budget?

4. Hur vill ni betala? (kontant, amortering, annan typ av lån etc…)

5. Hur många sovrum och badrum önskar ni?

6. Vad vill ni ha tillgång till i övrigt? (strand, båt, golf, tennis, pool, bevakning…)

7. När vill ni köpa bostad?

8. När kommer ni till Florida för att titta på bostäder?

Därefter kommer vi att söka objekt baserat på era önskemål och sända information till er.

Sedan återkommer ni till oss med besked om vilka av dessa objekt ni vill titta på när ni kommer till Florida. Vi rekommenderar att ni väljer ut mellan 5 - 15 olika bostäder som ni vill se.

När ni kommer till Florida är det en bra idé att titta på dessa objekt strax efter ni har anlänt. Köpprocessen i Florida tar lite längre tid än i Sverige.

När vi har hittat den bostad som ni vill köpa blir nästa steg att “ge ett bud”. Detta är ett skriftligt erbjudande om att köpa bostaden.

När ett “bud” har accepterats ombedes vanligtvis ni som köpare att betala en handpenning som motsvarar ungefär 10% av köpeskillingen. Denna handpenning transfereras normalt från er bank till ett klientmedelskonto som innehas av ägarens “title” försäkringsbolag eller juristfirma.

När denna process är klar planeras en “closing” dvs avslut. Det är då ägandet av bostaden övergår från säljaren till köparen. Det är inte nödvändigt att ni befinner er i Florida för denna “closing”. Resterande köpeskilling kan transfereras via banken till den mäklare som sköter “closingen: Ni kommer att få ett “HUD1” “closing document” innan köpet avslutas så att ni kan se alla kostnader som ingår.

Er fastighetsmäklare på Home Max Realty International arbetar nära er från start till avslut för att försäkra sig om att allt går smidigt och att processen med att köpa en bostad i Florida blir en positiv upplevelse för er.

Detta är endast en kortfattad beskrivning av processen kring att köpa bostad i Florida. Vi hoppas den ger er en bättre inblick i vad ni kan förvänta er.

Vi hoppas att denna information var till er hjälp. Vi på Home Max Realty International tror att vi är er bästa svenska kontakt här i Florida när ni behöver hjälp med att finna er bit av paradiset här i soliga Florida. Vi finns här för att hjälpa er!

 

                   Alla våra tjänster är gratis, pålitliga och snabba med hög yrkeskunnighet.

 

Home Max Realty var Nummer 1 i bostads handel för skandinaver förra året och vi har över 100 000 skandinaviska besökare på våra sidor varje månad.

 

                                                           

Home Max Realty och alla våra mäklare är medlemmar av världens största och mest pålitliga fastighetsmäklarförening - National Association of Realtors.

Allt detta garanterar er alltid ett pålitligt och bra köp.

 

                                                                       

                                                           

FREE AUTOMATED PROPERTY SEARCH

Recieve email notifications the SAME DAY new properties hit the market...

 

 

            Köp innan priserna går upp igen! 

 

Hela Floridas sökregister, på svenska 

 

 


 

 

INTERNATIONAL

 

LOCAL EXPERTS

GLOBAL CLIENTS

WE ARE SELLING HOMES TO BUYERS ALL OVER THE WORLD

 

 

Den största skillnaden mellan den andra bostaden i Sverige och i Florida

 En stuga vid stranden i Sverige kostar ungefär 350 000 dollar och det kan ta flera timmar att nå den med bilen i rusningen. Soliga dagar ca. 30 per sommar

                                                                                    

  

  

 

                                                                           

                               Temperaturen just nu I Stockholms trakten

                                                      

    

                                                            

 

Till Florida flyger ni på ungefär 10 timmar, och soliga dagar har ni tillräckligt.  Ni kan njuta av golf, simmning, fiskning m.m varje dag hela året om.  En luxuös bostad med utsikt till havet kostar bara, från $150 000 dollar

                                                                           

  

  

 

                                                                      

                                   Temperaturen I Palm Beach Florida just nu

 

 

 

Euron och kronan är betydligt starkare än dollarn, därför får ni bostaden även billigare.

Gratis, från vår söklänk kommer ni till mäklarnas - Multiple Listing Service sökregister.  Från sökregistret hittar ni alla bostäder som är till salu i Florida, vi kan visa och sälja vilken som helst av dem till er, ni behöver inte anväda er tid att hitta flera olika fastighetsförmedlingar, utan vi kan arrangera en visning för er, ni bara låter oss veta när och var.

De billigaste bostäderna kan hittas i Lake Worth, Lantana, Hypoluxo men vi kan också sälja bostäder i West Palm Beach, Fort Lauderdale och Miami.

Så när ni söker bostäder i sökregistret, skriv in en av städerna där ni vill hitta en bostad.

När ni hittar en bostad som ni tycker om från sökregistret, kan ni skicka den till oss via e-post med MLS numret, så att vi kan skicka mer information på bostaden. Ni kan också få en gratis prisjämförelse från oss, som kan hjälpa er att ge en rätt offert till säljaren.

När ni kommer från Sverige (Norge, Finland, Danmark) för att köpa en bostad, är det bra att komma ihåg att bostadshandeln i USA tar lite mer tid än i Sverige.

Följande är en kort förklaring på bostadshandels olika steg.

Det är bra att bekanta sig med de bostäder ni tycker om mest innan ni kommer till Florida. Det är ganska sällan man kan få se en bostad genast, utan oftast behöver man 24 timmar för att arrangera för en visning.

Det är bäst att arrangera visningarna i början av vistelsen till Florida. De flesta bostadsföreningarna vill ha en personlig intervju före avslutningen av köpet.

Tidsreservering för intervjun kan ta från en dag till en månad beroende på bostadsföreningens regler. Därför det är bra att göra en offert av bostaden i början av resan, så att intervjun kan arrangeras så snabbt som möjligt.

När vi förbereder en offert vill de flesta säljare ha ett par dagar att förbereda köpeskontraktet. Detta beror på att säljare ibland vill ha deras jurist gå igenom kontraktet, även att vi endast använder officiella formulär från mäklarsamfundet som är till största delen ifyllda i förhand. Vi fyller i endast informationen om bostaden och köparens och säljarens information.

När offerten skickas in måste också en handpenning betalas på minst 1000 dollar. Om offerten inte accepterad betalas handpenningen tillbaka.

När offerten är accepterad, begär vi de officiella dokumenten från ett såkallat “title company” som officielt avslutar handlingen. Title Company verifierar att säljaren har rätt att sälja bostaden och ger en försäkring på att det inte finns något fel på ägarbeviset eller köpeskontraktet.

Därefter följer överföringen av resten av köpsumman. Nuförtiden är det möjligt att överföra hela köpsumman via din egen internetbank. En snabb överföring så att kostnaderna är betalda i hemlandet.

När ni blivit accepterade av bostadsrättsföreningen, kan vi avsluta handeln. Om ni vid det tillfället inte är kvar i Florida kan vi skicka alla dokument till er via post som måste skrivas under och returneras till oss i ett rekommenderat kuvert. Om ni fortfarande är på plats här i Florida kan vi tillsammans gå till avslutningen av köpet. Där får ni alla dokument och nycklarna till bostaden i handen, och ni kan direkt flytta in i er drömbostad – Gratulerar!

Vi hoppas att den här korta förklaringen hjälper er att förstå hur köpet av en bostad i USA går till.  Om ni har ytterligare frågor står vi gärna till er tjänst.

Just nu är det kanske den bäst tiden på flera år att köpa en bostad i Florida. Bostäderna är väldig prisvärda och dollarn är fortfarande låg, vilket gör att bostäderna är ännu billigare.

Vi har hela tiden bostäder till salu under marknadspris, och de flesta säljare är villiga att förhandla lönande villkor, och ofta villiga att betala köparens kostnader.

När ni köper från yrkesexperter som vi, kommer ni alltid att göra de bästa affärerna.

 

Alla våra tjänster är gratis!!! 

I USA betalar säljeren våra provisioner.

                                                                       

 

Vårt kontor ligger i Lantana utanför West Palm Beach, i hörnet av Dixie Hwy och Finlandia Blvd.

                                          

 

                                    

 

 

 

Nedan kan ni gratis söka bostäder, på svenska, och hitta just er drömbostad! 

 

 

Hela Floridas sökregister, på svenska 

 

 

SWEDISH LANGUAGE FLORIDA PROPERTY SEARCH

 

Har ni några frågor?

Skriv er fråga nedan. Vi kontaktar er så fort som möjligt.

Kontakt information