HOME MAX REALTY INTERNATIONAL
Home SELLING Ocean view condos Best Deals Automated Search Contact Us

TERVETULOA SUOMALAISTEN FLORIDAAN

 

ASUNTO FLORIDASTA

Me olemme vuosia auttaneet Suomalaisia muuttamaan tänne Floridan aurinkoon.  Suomalaisten Floridassa voi todella nauttia elämästä.  Floridan Suomalaisaluella on valtavasti toimintaa.  Kiireisimpinä kuukausina on niin monia tapahtumia samana päivänä, että on vaiketa valita mitä tehdä.  Kaikkien tapahtumien lisäksi täällä voi lähes joka päivä: Uida meressä, pelata tennistä, nauttia Floridan upeista golf kentistä, jotka ovat lisäksi hyvin edullisia, grillata, saunoa……  Suomalaisten Florida on todellinen paratiisi.  Ostakaa tekin nyt oma asunto Floridasta, kun Euro on vielä huomattavasti vahvempi kun Dollari.
 

 

 

TÄSTÄ PÄÄSETTE ILMAISEKSI KOKO FLORIDAN KATTAVAAN SUOMEN KIELISEEN ASUNTOJEN HAKUKONEESEEN, JOSTA LÖYTYVÄT KAIKKI FLORIDAN HALVIMMAT ASUNNOT !!! 

 

 

 

 

MUUTA FLORIDAAN 

   


 

 

 

ILTALEHDEN KYSELYN MUKAAN YLI PUOLET SUOMALAISISTA HALUAA MUUTTAA ULKOMAILLE JA AURINKOON!

Haaveiletko muutosta ulkomaille?
O
Kyllä Ei
66% 34%

 

  

 

 

 

 

FLORIDAN ASUNNON MYYJILLE

 

 

 

 

 

 

NYT VOITTE SOITTAA FLORIDAN KIINTEISTÖKAUPAN EXPERTEILLE PAIKALLISPUHELUN HINNALLA SUOMESTA. SKYPE NUMEROMME, JOKA KÄÄNTYY TOIMISTOOMME ON:

(09) 2316-7330

 

AIKAEROSTA JOHTUEN MEIDÄT TAVOITTAA PARHAITEN SUOMEN AIKAAN KELLO 20.00:N JA 24.00:N VÄLISENÄ AIKANA (USA:N AIKAAN 1 PM - 5PM).

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Half Moon Bay

MEILLÄ ON MYYNNISSÄ TÄLLÄ HETKELLÄ USEITA SUPER HALPOJA ASUNTOJA  UPEASSA HALF MOON BAY:SSÄ.  KANNATTAA OTTAA HETI YHTEYTTÄ!

SUOMALAISTEN SUOSIKKIALUE HALF MOON BAY

Fire

livingroom 2

SIJOITTAJAN UNELMA - OMA HOTELLIHUONE

 

NÄISSÄ ALLA OLEVISSA CASA COSTASSA JA PENINSULASSA MEILLÄ ON USEITA ASUNTOJA MYYNNISSÄ, JOISSA ON JO VALMIIT VUOKRALAISET SIJOITTAJIA VARTEN.  MAHDILLISUUS YLI 8%:N TUOTTOON

 

Casa Costa Boynton Beach condos for sale

 CASA COSTA BOYNTON BEACH

 

 PENINSULA ON THE INTRACOASTAL

 

FLORIDAN ASUNTOKAUPPAA YMPÄRI VUOROKAUDEN

Meidän hakurobottimme tekevät työtä ympäri vuorokauden ja etsivät asiakkaillemme parhaat mahdolliset kohteet.  Kun työn tekee robotti, niin se lähettää kaikki kriteerienne mukaiset asunnot ja näin saatte sähköpostiinne todella kaikki vaihtoehdot, eikä vain kiinteistövälittäjän valitsemat, jotka eivät ehkä mielytä teitä.  Useat kiinteistövälittäjät ovat erikoistuneet vain lähialueen asuntohin ja eivät ole halukkaita lähtemään pidemmälle esittelemään asuntoja.  Viimeisen tutkimuksen mukaan meidän MLS hakukoneestamme löytyy 20% enemmän myynnissä olevia asuntoja, kun esimerkiksi Zillow:n tai Trulian sivuilta, joilla ei ole suoraa yhteyttä kiinteistövälittäjien MLS systeemiin, kuten meillä on.  Myös myytävät asunnot löytyvät sivultamme noin viikkoa aikaisemmin, kuin heidän sivuilta.  Tämä on ostajille hyvin tärkeät, sillä parhaat ja halvimmat asunnot myydään aina nopeasti.  Siksi Zillow:n ja Trulia:n sivuilta löytyykin paljon jo myytyjä asuntoja.  Kun hakurobottimme tekee työtä ympäri vuorokauden, niin se varmistaa, että saatte sähköpostiinne kaikki viimeisimmät listaukset ja teette parhaan mahdollisen kaupan.  

 

TÄYTTÄKÄÄ VAIN SIVUN ALAOSASSA OLEVA KYSELY JA ME TEEMME TÖITÄ YMPÄRI VUOROKAUDEN, JOTTA LÖYDÄMME TEILLE MIELUISEN FLORIDAN ASUNNON.

 

 YLLÄ LÄMPÖTILA TÄLLÄ HETKELLÄ AINAISEN KESÄN FLORIDASSA !

   

Home Max Realty on ollut vuosia Floridan suurin asuntojen myyjä Scandinavialaisille Floridan asunnon ostajille.

 

 

Home Max Realty:n kiinteistövälittäjät ovat huippuunsa koulutettuja kiinteistökaupan experttejä, jotka eivät ole erikoistuneet vain Suomalaisalueen asuntojen myyntiin, vaan kiinteistövälittäjämme tuntevat koko Floridan markkinat. Me myymme asuntoja ympäri Floridaa. Olemme viime aikoina myyneet asuntoja mm: Orlandossa, Tampassa, Naplesissa, Miamissa, Ft Lauderdalessa ja Palm Beachissa. Meillä on alan viimeisin tekniikka ja me voimme myydä kaikkia Floridassa myytäviä asuntoja. Siksi ostajat löytävät meiltä aina mieluisen asunnon nopeasti. Me toimimme alan huippujuristien ja pankkien kanssa ja siksi meillä on aina viimeinen tieto parhaista, juuri markkinoille tulleista asunnoista.

 

Kaupanteko Floridassa sujuu vaivatta, sillä Home Max Realty hoitaa kaikki suomeksi alusta loppuun. Täällä ei ole mitään ostorajoituksia niin, kuin useissa muissa maissa. Asunnot myydään kiinnityksistä vapaina ja suomalainen ostaja saa asuntoon täyden omistusoikeuden. Ennen suomalaiset ostivat Floridasta asunnot pääasiassa lomakäyttöön, mutta tällä hetkellä sijoittajat ostavat suurimman osan asunnoista joita myymme ja useat asiakkaamme ostavat useamman asunnon kerralla. Jos sijoittajat tai loma-asunnon ostajat haluavat laittaa asuntonsa vuokralle, niin etsimme asiakkaallemme myös vuokralaiset.

 

 Floridassa on eri menetelmä asuntojen myynnissä kuin Suomessa. Täällä kiinteistövälittäjät voivat liittyä yhteiseen MLS-myyntisysteemiin ja näin kaikki voivat myydä myös toisten firmojen myynnissä olevia asuntoja. Floridassa ei siis myydä vain omia myyntikohteita, vaan me voimme todella myydä kaikkia myytäviä asuntoja ja näin asiakkaiden ei tarvitse etsiä asuntoja eri kiinteistövälittäjiltä. Tämä on ostajille vaivatonta, sillä meidän nettisivultamme löytyvät kaikki Floridassa myytävät asunnot ja me voimme esitellä ja myydä niitä kaikkia. Suurin osa asiakkaistamme valitsee jo ennen Floridaan tuloa mieluisen asunnon nettisivultamme. Tällä hetkellä sivullamme on yli 40,000 todella edullista asuntoa myytävänä.

Aina kun ostatte asuntoa ulkomailta kannattaa varmistaa, että kiinteistövälittäjällä on kova kokemus, kuinka tehdä kauppaa ulkolaisten asiakkaiden kanssa. Ulkolaisille myynti poikkeaa kovasti paikallisesta kaupasta, sillä ulkolaisille pitää järjestää monia asioita lyhyessä ajassa. Kuten pankkitilin avaaminen, taloyhtiöiden haastattelun järjestäminen hetkessä, yms. Meillä on todella hyvät suhteet taloyhtiöihin, sillä myymme valtavat määrät asuntoja jatkuvasti.

Professori Sean Snaith, joka on Keski-Floridan yliopiston ekonomiaa ja kiinteistökauppaa tutkiva professori, on esittänyt tutkimuksessaan, että tämä ja ensi vuosi tulee olemaan yksi parhaista vuosista tehdä hyviä investointeja Floridassa. Hänen tutkimustaan tukevat valtavat määrät todella halpoja myymättömiä asuntoja. Eurooppalaisille dollarin halpuus euroon nähden on vielä merkittävä lisäetu.

 Florida on ollut aina matkailijoiden suosikkikohde johtuen mm. miellyttävän lämpimästä ilmastosta ympäri vuoden. Floridan aurinkorannat ja erilaiset teemahuvipuistot, kuten Magic Kingdom, Epcot Center, Universal Studios, Animal Kingdom ja Harry Potter ovat kiinnostaneet matkailijoita.

 Floridassa suomalaisille eläminen on helppoa ja halpaa. Lähes kaikki, kuten elintarvikkeet, vaatteet, autot, polttoaine ym. ovat huomattavasti halvempia kuin Suomessa. Useat alueemme palvelut löytyvät suomeksi. Suomalaisalueen toimistoamme vastapäätä on Suomitalo, jossa on suomenkielistä ohjelmaa, tansseja, herkullista ruokaa ja mukavia alueemme suomalaisia, joita on talvisaikaan kymmeniä tuhansia. Jos haluatte saada jatkuvan oleskeluluvan, niin täällä on useita tuomareita, jotka auttavat oleskelulupa-asioissa.

 Floridaan tulee jatkuvasti kaikkea uutta, kuten juuri avattu uusi Harry Potter teemapuisto. Florida on yksi maailman suosituimmista matkustuskohteista, sillä täältä löytyy koko perheelle mieluista ajanvietettä, kuten auringon ottoa, golfin peluuta (jopa ilmaisia kenttiä), veneilyä, kalastusta, metsästystä, erilaisia urheilumuotoja, huippuotteluita (mm. NHL:n huippuotteluita), huippuesiintyjien konsertteja, valtavia kauppakeskuksia, maailman suurimmat tehtaanmyymälät ja herkuttelijoille maailman parhaat ravintolat.

  

              LUOTETTAVAA JA NOPEAA PALVELUA ALAN AMMATTILAISILTA !

 

Numero 1. myynneissä Scandinavialaisille ostajille

SIVULLAMME ON YLI 100,000 SUOMALAISTA KÄVIÄÄ JOKA KUUKAUSI!

 

HOME MAX REALTY JA KAIKKI KIINTEISTÖVÄLITTÄJÄMME OVAT MAAILMAN SUURIMAN JA LUOTETTAVIMMAN  NATIONAL  ASSOCIATION OF REALTORS JÄSENIÄ.  TÄMÄ TAKAA TEILLE AINA TURVALLISET JA HYVÄT KAUPAT.

 

 

   
 

 

 

INTERNATIONAL

 

LOCAL EXPERTS

GLOBAL CLIENTS

 

 

 

           

MIKSI AINAISEN KESÄN FLORIDAAN?

 

Tässä suurimmat erot Suomen ja Floridan kakkosasuntojen välillä:

Mökki järven rannalla keskisuomessa maksaa noin 350,000 dollaria ja sinne on matkaa autolla ruuhkassa noin 6 tuntia.  Aurinkoisia päiviä noin 30 kesässä.

  

  

 

Lämpötila tällä hetkellä eteläsuomessa:

 

 

Floridaan lennätte mukavasti noin 10:ssä tunnissa ja aurinkoisia päiviä on riittävästi!  Voitte nauttia terassilla herkulliset illalliset joka päivä ympäri vuoden.  Voitte myös uida meressä, pelata golfia, kalastaa, kuntoilla, ym, ym, joka päivä ympäri vuoden!  

Upea merenranta-asunto maksaa vain alk. 150,000 dollaria !!!

  

  

 

Lämpötila Lake Worth:issa Floridassa tällä hetkellä:

 

EURO ON HUOMATTAVASTI VAHVEMPI KUIN DOLLARI JA NÄIN SAATTE FLORIDAN ASUNNOT VIELÄ HALVEMMALLA!!!

 

  

ASUNTOJEN OSTO

Nyt voitte istua kotona ja etsiä rauhassa ja vaivattomasti uutta kotianne painamalla asuntojen hakulinkkejämme.

Pääsette linkkiemme kautta ilmaiseski kiinteistövälittäjien Multiple Listing Service - hakukoneeseen.  Hakukoneesta löytyvät kaikki Floridassa myytävät asunnot ja me voimme myydä niitä kaikkia. Amerikassa kun kiinteistövälitys firma täällä USA:ssa liittyy kiinteitövälittäjien yhdistyksen yhteiseen listausjärjestelmään, niin silloin voi myydä kaikkia myynnissä olevia asuntoja, eikä vain omia listauksiaan, kuten Suomessa.  Näin yksi kiinteistövälittäjä voi näyttää teille kaikki asunnot eikä tarvitse juosta firmasta toiseen etsimässä asuntoja ja kuluttaa aikaa näyttösopimusten tekoon.  

Tällä hetkellä edullisimmat asunnot löytyvät Palm Beach:in kaupungeista: Lake Worth, Lantana, Hypoluxo, Boynton Beach, Wellinton Greenacres, Atlantis, Royal Palm Beach, Palm Springs ja West Palm Beach.  Siispä kun etsitte asuntoja hakukoneestamme, niin laittakaa paikkakunniksi ylläolevia kaupunkeja.

 Kun löydätte mieluisen asunnon hakukoneestamme, voitte lähettää meille sähköpostitse asunnon MLS numero ja me lähetämme Teille lisätietoja asunnosta.  Meiltä saa myös ilmaiseksi asunnon hintavertailuraportin, josta näkyyvät kaikki viimeaikaiset myynnit.    Se todella helpottaa ostajia tarjoushinnan määrittelyssä. 

 

Kun tulette Suomesta ostamaan asuntoa, niin on hyvä pitää mielessä, että USA:ssa asuntokauppa vie hieman enemmän aikaa, kuin Suomessa.  Seuraavassa lyhyt selvitys asuntokaupan eri vaiheista:

-Teidän on hyvä tutustua hakukoneemme avulla asuntoihin ja valita mielenkiintoisimmat asunnot jo ennakkoon ennen Floridan tuloa, sillä vain harvoja asuntoja pääsee katsomaan heti.  Yleensä pitää tehdä näyttösopimus 24 tuntia ennen näyttöä. 

- Asuntojen näytöt olisi parasta sopia täällä oleskelun alkuun, sillä lähes kaikissa kerrostaloyhtiöissä ja useilla omakotitalo alueilla on henkilökohtainen muuttohaastattelu ennen kaupan päättämistä.  Ajan saanti haastatteluu vaihtelee päivästä jopa kuukauteen riippien taloyhtiön käytännöstä.  Siksi on hyvä tehdä tarjous ostettavasta asunnosta matkan alussa, jotta voimme järjestää haastattelun mahdollisimman pian.  

- Kun teemme tarjouksen, niin useat myyjät haluavat saada päivän kaksi aikaa allekirjoittaa kauppakirjat.  Tämä johtuu siitä, että jotkut myyjät haluavat  heidän lakimiehensä tarkistavan kauppakirjat huolimatta siitä, että me käytämme vain kiinteistövälittäjien yhdistyksen virallisia kauppakirjoja, jotka ovat esitäytettyjä ja niihin lisätään vain tiedot asunnosta, sekä ostajien ja myyjien tiedot.  Kun lähetämme tarjouksen myyjälle, niin tarjoukseen tulee liittää käsiraha, jonka on oltava vähintään tuhat dollaria.  Jos tarjousta ei hyväksytä, niin käsiraha palautetaan teille.

- Kun tarjous on hyväksytty, niin tilaamme Title Companyltä,        viralliselta kaupanvahvistajalta lopulliset kaupanpäätös documnetit.  Title Company tarkistaa, että myyjällä on oikeus myydä asunto ja he antavat myös Title-vakuutuksen, joka korvaa, jos selviää myöhemmin, että omistussuhteissa tai kauppakirjoissa on jotain väärää tai virheellistä.   

- Seuraavaksi on tehtävä rahojen siirto.  Nykyään on mahdollista siirtää koko kauppasumma oman nettipankin kautta.  Muistakaa aina rahoja siirtäessänne lähettää maksu pikana ja vielä niin, että kaikki kulut maksetaan Suomen päässä.

- Kun saamme muuttohyväksynnän taloyhtiöstä, niin voimme päättää kaupan.  Jos ette ole enää täällä paikan päällä, niin voimme lähettää kaikki dokumentit teille postitse ja teidän tulee allekirjoittaa ne ja postittaa takaisin valmiiksi maksetussa Fedex-kirjekuoressa.  Jos olette paikanpäällä, niin menemme yhdessä kaupan päättäjäisiin ja sielä saatte kaikki dokumnetit ja avaimet uuteen asuntonne ja voitte muuttaa samatien uuteen asuntoonne.

 Toivottavasti tämä lyhyt selvitys auttaa teitä ymmärtämään, kuinka asunnon osto tapahtuu USA:ssa.  Mikäli teillä on lisäkysymyksiä, niin vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiinne.

 

Juuri tällä hetkellä on ehkä paras aika vuosiin ostaa asunto. Floridan asunnot ovat todella edullisia ja Euron suhde Dollariin tekee asunnot vielä edullisimmiksi.   Meillä on jatkuvasti myynnissä asuntoja, jotka ovat huomattavasti alle markkinahinnan.  Useat myyjät ovat valmiit neuvottelemaan todella edulliset ehdot ja maksamaan, jopa ostajien kuluja.  Kun ostatte asunnon alan ammattilaisilta, niin teette aina hyvät kaupat.  

Me olemme erikoistuneet auttamaan ulkolaisia asunnon hankinnassa. 

 

  

 

   

KOKO FLORIDAN KATTAVA ASUNTOJEN HAKUKONE SUOMEN KIELELLÄ !

 

 

 

    


MITÄ ASUNNOT MAKSAVAT FLORIDASSA ? 


 

Tässä alla esimerkkejä minkä hintaisia asunnot ovat Floridassa tällä hetkellä.  Esimerkit on jaettu hintaluokkiin, näin teidän on helpompi saada kuva siitä, mitä asunnot maksavat. 

Heti kun olette löytäneet teitä kiinnostavan hintaluokan, niin voitte siirtyä ASUNTOJEN HAKU linkkiin ja aloittaa asuntojen haun.  Jos ette itse löydä meidän Suomenkielisestä hakukoneesta mieluisia asuntoja, niin lähettäkää meille pyyntö ja etsimme teille mielellämme vaihtoehtoja teitä kiinnostavista asunnoista.  Hakukoneestamme löytyvät kaikki Floridassa myytävät asunnot ja me voimme myydä niitä kaikkia.  Floridassa kun kiintesitöfirma liittyy Kiinteistövälittäjien yhdistykseen, niin silloin voi myydä kaikkien kiinteistöfirmojen listauksia.  Tämä helpottaa ostamista, sillä ostajan ei tarvitse kiertää kaikkia alueen kiinteistöfirmoja, vaan hänelle voidaan näyttää kaikki asunnot yhdessä kiinteistöfirmassa ja vielä Suomen kielellä! 

 


 

 

 

 

   
Hintaluokka $50,000 - $100,000

Tässä hintaluokassa löytyy Floridan Suomalaisalueelta viihtyisiä kerrostaloasuntoja noin 50-70 neliömetrin yhden makuuhuoneen asuntoja (kaksiota) tai 70-100 neliömetrin kahden makuuhuoneen asuntoja (kolmiota).  Suurin osa alle $70,000 asunnoista on ns. 55+ asuntoja.  Tälläiseen asuntoon voi muuttaa vain jos on täyttänyt 55 vuotta.  Kaiken ikäisille soveltuvia asuntoja löytyy myös alle $100,000:n hintaluokassa.  Useilla alueilla on uima-altaat, saunat, tenniskentät, klubi talot, yms.  Tässä hintaluokassa asunnot eivät sijaitse aivan meren läheisyydessä. 

Alla olevasta linkistä löytyy paljon esimerkkejä tämän hintaluokan asunnoista.  Lisää kuvia ja tarkemmat tiedot saatte VIEW DETAILS kohdasta täyttämällä kaavakkeeseen nimenne ja sähköposti osoitteenne. Pääsette heti sen jälkeen näkemään lisätietoja ja kuvia tämän hintaluokan asunnoista.

 

$50,000 - $100,000 esimerkit

 

  

  
Hintaluokka $100,000 - $150,000

Tässä hintaluokassa löytyy uudempia kaiken ikäisille soveltuvia yhden ja kahden makuuhuoneen kerrostaloasuntoja (kaksioita ja kolmioita).  Asunnot ovat lähempänä merta ja joissain on, jopa näköala järvelle.  Useilla alueilla on uima-altaat, saunat, tenniskentät, klubi talot, yms. 

Alla olevasta linkistä löytyy paljon esimerkkejä tämän hintaluokan asunnoista.  Lisää kuvia ja tarkemmat tiedot saatte VIEW DETAILS kohdasta täyttämällä kaavakkeeseen nimenne ja sähköposti osoitteenne. Pääsette heti sen jälkeen näkemään lisätietoja ja kuvia tämän hintaluokan asunnoista.

 

$100,000 - $150,000 esimerkit

 

  

   

Hintaluokka $150,000 - $200,000

Tässä hintaluokassa löytyy moderneja 2 makuuhuoneen kerros- ja rivitaloasuntoja sekä vanhempia, usein pientä kunnostusta kaipaavia 2-3 makuuhuoneen pieniä omakotitaloja.  Useilla alueilla on uima-altaat, saunat, tenniskentät, klubi talot, yms.  Tässä hintaluokassa asunnot sijaitsevat meren tai Intracoastal vesialueen rannalla. 

Alla olevasta linkistä löytyy paljon esimerkkejä tämän hintaluokan asunnoista.  Lisää kuvia ja tarkemmat tiedot saatte VIEW DETAILS kohdasta täyttämällä kaavakkeeseen nimenne ja sähköposti osoitteenne. Pääsette heti sen jälkeen näkemään lisätietoja ja kuvia tämän hintaluokan asunnoista.

$150,000 - $200,000 esimerkit

 

 

  

Hintaluokka $200,000 - $300,000

Tässä hintaluokassa löytyy moderneja uudempia kerros- ja rivitaloasuntoja hyvillä alueilla aivan rannan tuntumassa ja vesinäköala.  Asunnot ovat hyvillä ja vartioiduilla alueilla.  Useilla alueilla on uima-altaat, saunat, tenniskentät, klubi talot, yms. 

Alla olevasta linkistä löytyy paljon esimerkkejä tämän hintaluokan asunnoista.  Lisää kuvia ja tarkemmat tiedot saatte VIEW DETAILS kohdasta täyttämällä kaavakkeeseen nimenne ja sähköposti osoitteenne. Pääsette heti sen jälkeen näkemään lisätietoja ja kuvia tämän hintaluokan asunnoista.

$200,000 - $300,000 esimerkit

 

 

      
Hintaluokka $300,000 - $500,000

Tässä hintaluokassa asunnot ovat suurempia kerrostalo- ja rivitaloasuntoja rannan tuntumasta ja meren rannassa, useissa jopa suora merinäköala.  Asunnot ovat todella hyvillä ja vartioiduilla alueilla.  Tässä hintaluokssa löytyy myös todella upeita 3-5 makuuhuoneen omakotitaloja.  Alueille todella upeat uima-allas alueet, kuntosali, klubitalaot, yms. Useissa asunnissa järvinäköala.  Tälläisia omakotitalo aluieta löytyy noin 20 minuuttia merenrannasta länteen päin.  Asunnot on rakennettu 2000 luvun puolella. 

Alla olevasta linkistä löytyy paljon esimerkkejä tämän hintaluokan asunnoista.  Lisää kuvia ja tarkemmat tiedot saatte VIEW DETAILS kohdasta täyttämällä kaavakkeeseen nimenne ja sähköposti osoitteenne. Pääsette heti sen jälkeen näkemään lisätietoja ja kuvia tämän hintaluokan asunnoista.

$300,000 - $500,000 esimerkit 

 

 

 

Hintaluokka $500,000 - $1,500,000

Tässä hintaluokassa löytyy suuria kerrostalo asuntoja meren rannasta suoralla merinäköalla. Omakotitalot ovat todella upeita ja niitä löytyy myös Intracoastal kanavan varrelta.  Näihin asuntoihin saa jopa oman laiturin ja venepaikan.  Noin 20 minuutti merenrannasta länteen päin, löytyy todella upeita Golf ja Country Club alueita.  Asunnot näyttävät upeilta linnoilta.  Asunnot on rakennettu 2000 luvun puolella. 

Alla olevasta linkistä löytyy paljon esimerkkejä tämän hintaluokan asunnoista.  Lisää kuvia ja tarkemmat tiedot saatte VIEW DETAILS kohdasta täyttämällä kaavakkeeseen nimenne ja sähköposti osoitteenne. Pääsette heti sen jälkeen näkemään lisätietoja ja kuvia tämän hintaluokan asunnoista.

$500,000 - $1,500,000 esimerkit

 

 

  

Hintaluokka yli $1,500,000

Tässä hintaluokassa asunnot ovat todellisia luksusasuntoja.  Asuntoja löytyy meren rannasta ja sisämaalta. 

Alla olevasta linkistä löytyy paljon esimerkkejä tämän hintaluokan asunnoista.  Lisää kuvia ja tarkemmat tiedot saatte VIEW DETAILS kohdasta täyttämällä kaavakkeeseen nimenne ja sähköposti osoitteenne. Pääsette heti sen jälkeen näkemään lisätietoja ja kuvia tämän hintaluokan asunnoista.

YLI $1,500,000 esimerkit

FLORIDAN LUKSUSASUNNOT

  

 

 

 

 

FREE IPHONE REAL ESTATE SEARCH TOOL 

 

 

HOME MAX REALTY INTERNATIONAL 

TOIMISTOMME ON LANTANA:SSA SUOMITALOA VASTAPÄÄTÄ DIXIE HIGHWAY:N JA FINLANDIA BLVD:N KULMASSA.

 

 

REALTOR TAI LKV (SUOMESSA), JOS SINULLA ON HILJAISTA JA HALUAT TODELLA MENESTYÄ, NIIN OTA MEIHIN YHTEYTTÄ. 

 

 

 

 

 

 

FLORIDAN ASUNTOKAUPPAA YMPÄRI VUOROKAUDEN

Meidän hakurobottimme tekevät työtä ympäri vuorokauden ja etsivät asiakkaillemme parhaat mahdolliset kohteet.  Kun työn tekee robotti, niin se lähettää kaikki kriteerienne mukaiset asunnot ja näin saatte sähköpostiinne todella kaikki vaihtoehdot, eikä vain kiinteistövälittäjän valitsemat, jotka eivät ehkä mielytä teitä.  Useat kiinteistövälittäjät ovat erikoistuneet vain lähialueen asuntohin ja eivät ole halukkaita lähtemään pidemmälle esittelemään asuntoja.  Viimeisen tutkimuksen mukaan meidän MLS hakukoneestamme löytyy 20% enemmän myynnissä olevia asuntoja, kun esimerkiksi Zillow:n tai Trulian sivuilta, joilla ei ole suoraa yhteyttä kiinteistövälittäjien MLS systeemiin, kuten meillä on.  Myös myytävät asunnot löytyvät sivultamme noin viikkoa aikaisemmin, kuin heidän sivuilta.  Tämä on ostajille hyvin tärkeät, sillä parhaat ja halvimmat asunnot myydään aina nopeasti.  Siksi Zillow:n ja Trulia:n sivuilta löytyykin paljon jo myytyjä asuntoja.  Kun hakurobottimme tekee työtä ympäri vuorokauden, niin se varmistaa, että saatte sähköpostiinne kaikki viimeisimmät listaukset ja teette parhaan mahdollisen kaupan.  

 

OLKAA HYVÄ JA TÄYTTÄKÄÄ ALLA OLEVA KYSELY JA TEEMME TEILLE AUTOMAATTIHAUN, JOKA LÄHETTÄÄ TEILLE KAIKKI ALUEEMME EDULLISIMMAT ASUNNOT SITÄ MUKAAN, KUN UUSIA TULEE MYYNTIIN

 

AUTOMAATTINEN ASUNTOJEN HAKU

Nyt teillä on mahdollisuus saada ilmaiseksi ensimmäisenä tieto juuri myyntiin tulleista asunnoista. Näin pääsette tekemään tarjousta ensimmäisenä ja teette todella hyvät kaupat. Täyttäkää vain yhteystietonne ja kriteerit teitä kiinnostavista asunnoista ja automaattimme lähettää teille esitteitä asunnoista sitä mukaan, kun teitä kiinnostavia uusia asuntoja tulee myyntiin. Tähdellä merkatut ovat pakollisia kenttiä. Pidämme tietonne aina vain meidän omassa rekisterissämme. Emme milloinkaa luovuta tietojanne ulkopuolisille.

Yhteystiedot