HOME MAX REALTY INTERNATIONAL
Home SELLING Ocean view condos Best Deals Automated Search Contact Us

FLORIDAN NETTIASUNTO

 

 

 MIKSI FLORIDAAN | KOTISIVU / HOME | ASUNTOJEN HAKU

| MERINÄKÖALALLA | ASUNTOJEN HINNATHUONEISTOHOTELLI | VALUUTTAKURSSIT

ASUNTOJEN HAKULINKKI, JOSTA LÖYTYVÄT KAIKKI FLORIDAN HALVIMMAT ASUNNOT !!!

 

  

                                       

ASUNTOJEN OSTO

Nyt voitte istua kotona ja etsiä rauhassa ja vaivattomasti uutta kotianne painamalla ylläolevaa asuntojen hakulinkkiä.

Pääsette linkkimme kautta ilmaiseski kiinteistövälittäjien Multiple Listing Service hakukoneeseen. Hakukoneesta löytyvät kaikki Floridassa myytävät asunnot ja me voimme myydä niitä kaikkia. Amerikassa kun kiinteistövälitys firma liittyy kiinteitövälittäjien yhdistyksen yhteiseen listaus syteemiin, niin silloin kiinteistövälitys firma voi myydä kaikkia myynnissä olevia asuntoja, eikä vain omia listauksia, kuten suomessa.  Näin yksi kiinteistövälittäjä voi näyttää teille kaikki asunnot, eikä tarvitse juosta firmasta toiseen etsimässä asuntoja ja kuluttaa aikaa näyttösopimusten tekoon.  

Tällä hetkellä edullisimmat asunnot löytyvät Palm Beach:in kaupungeista: Lake Worth, Lantana, Hypoluxo, Boynton Beach, Wellington Greenacres, Atlantis, Royal Palm Beach, Palm Springs ja West Palm Beach.  Eli kun etsitte asuntoja hakukoneestamme, niin laittakaa paikkakunniksi ylläolevia kaupunkeja.  Hakukoneestamme löytyvät kaikki Floridan halvimmat asunnot mm. pankkien pakkomyyntiasunnot.  Tämä asuntojenhakupalvelu on täysin ilmaista asiakkaillemme.  Klikatkaan linkkiä ja näette itse kuinka halpoja Floridan asunnot ovat nyt !

 Kun löydätte mieluisen asunnon hakukoneestamme, voitte lähettää meille sähköpostin, jossa on valmiiksi asunnon MLS numero ja me lähetämme Teille lisätietoja asunnosta.  Meiltä saa myös ilmaiseksi asunnon hintavertailu raportin, josta näkyyvät kaikki viimeaikaiset myynnit.    Se todella helpottaa ostajia tarjoushinnan määrittelyssä. 

 

 

 

ILTALEHDEN KYSELYN MUKAAN YLI PUOLET SUOMALAISISTA HALUAA MUUTTAA ULKOMAILLE JA AURINKOON!

Haaveiletko muutosta ulkomaille?
O
Kyllä Ei
66% 34%

 

   

 

NYT VOITTE SOITTAA FLORIDAN KIINTEISTÖKAUPAN EXPERTEILLE PAIKALLISPUHELUN HINNALLA. SKYPE NUMEROMME, JOKA KÄÄNTYY TOIMISTOOMME ON: (09) 2316-7330

 

PIERRE PAPUKAIJA HALUAA FLORIDAAN

MUUTTAKAA TEKIN FLORIDAN LÄMPÖÖN

 

 

ILMAINEN LISTA PANKKIEN OMISTAMISTA ASUNNOISTA

 

AUTOMAATTINEN ASUNTOJEN HAKU

Nyt teillä on mahdollisuus saada ilmaiseksi ensimmäisenä tieto juuri myyntiin tulleista asunnoista. Näin pääsette tekemään tarjousta ensimmäisenä ja teette todella hyvät kaupat. Täyttäkää vain yhteystietonne ja kriteerit teitä kiinnostavista asunnoista ja automaattimme lähettää teille esitteitä asunnoista sitä mukaan, kun teitä kiinnostavia uusia asuntoja tulee myyntiin. Tähdellä merkatut ovat pakollisia kenttiä. Pidämme tietonne aina vain meidän omassa rekisterissämme. Emme milloinkaa luovuta tietojanne ulkopuolisille.

Yhteystiedot